nieuws

NH Hotel Group ontvangt 326 HolidayCheck Awards

Hotel

Nadat NH Hotel Group eerder dit jaar al door Zoover werd uitgeroepen tot ‘Beste Hotelketen van Nederland 2014’, hebben 326 hotels van de keten nu ook een kwaliteitscertificaat ontvangen van HolidayCheck.com. Eerder ontving NH Hotel Group ook al de Certificaten van Uitmuntendheid van Tripadvisor.

NH Hotel Group ontvangt 326 HolidayCheck Awards

‘Deze onderscheidingen bewijzen dat de inspanningen van NH Hotel Group wereldwijd voldoen aan de behoeften van onze gasten en dat wij er continu naar streven de verwachtingen van onze gasten te overtreffen’, zegt Javier Carazo, SVP Quality & Competition bij NH Hotel Group.

326 hotels van NH Hotel Group hebben een ‘HolidayCheck Quality Selection 2014’ Certificaat van Uitmuntendheid ontvangen van vakantiebeoordelingssite HolidayCheck.com, een Europese reisbeoordelingensite met ruim 25 miljoen maandelijkse bezoekers en een database van 10 miljoen reviews.

Vier sterren

In totaal zijn 326 hotels van de NH Hotel Group beoordeeld met vier of meer sterren, waarmee zij een Certificaat van Uitmuntendheid verdienen. Hiervan bevinden zich meer dan 140 hotels in Spanje, 60 in Duitsland, 37 in Italië, 17 in Latijns-Amerika en 45 in andere markten. In Nederland verdienden 27 hotels van NH Hotel Group deze onderscheiding als erkenning voor de kwaliteit van hun diensten en producten, waaronder NH Grand Hotel Krasnapolsky, NH Schiller, NH Zandvoort en NH Maastricht.

Beoordelingen

Om voor HolidayCheck’s Quality Selection in aanmerking te komen, moeten hotels minimaal vier sterren behalen in de beoordelingen van hun gasten. De gebruikers van het online platform delen hun ervaringen op het gebied van service, locatie, gastronomie, omgeving en faciliteiten van de hotels waar zij zijn verbleven.

Bezoekers van Zoover.nl bekroonden NH Hotel Group eerder dit jaar al met de titel ‘Beste Hotelketen van Nederland 2014’ met een ruime 8.9 voor overall gastvrijheid. Daarnaast ontvingen hotels en restaurants van NH Hotel Group ook een Certificaat van Uitmuntendheid van reisportal Tripadvisor.com.

Reageer op dit artikel