nieuws

Nijmeegs hotel bij de beste tien van Booking.com

Hotel

Het beste hotel van Nederland, Booking.com uitgeroepen, staat in Nijmegen. Hotel Hertogplein kreeg van haar Booking.com-gasten 248 beoordelingen met een gemiddelde van 9.6. Daarmee verwerft Hertogplein dit jaar een plekje in de Booking.com top 10 van de wereld.

Nijmeegs hotel bij de beste tien van Booking.com

Bij de beoordeling werd gekeken naar de cijfers die gasten gaven en hoe vaak een hotel was gerecenseerd. Hotels met minder dan vijftig beoordelingen dongen niet mee. Ook keek Booking.com niet naar de prijzen en kon elk hotel, hoeveel sterren dan ook, winnen.

Nummer 1
Bookings beste hotel is gevestigd in Istanbul. Het World Heritage Hotel Istanbul kreeg evenals Hertogplein een beoordeling van 9.6.

Reageer op dit artikel