nieuws

Spa Sport Hotel Zuiver kiest voor EW Facility Services

Hotel

EW Facility Services verzorgt sinds vorige week de schoonmaakdienstverlening voor Spa Sport Hotel Zuiver te Amsterdam. De facilitair dienstverlener is verantwoordelijk voor de schoonmaak van 30 hotelkamers en het gehele leisure gedeelte van het wellness center.

Spa Sport Hotel Zuiver kiest voor EW Facility Services

Spa Sport Hotel Zuiver heeft te maken met een complexe invulling van de facilitaire dienstverlening. Het 13.000 vierkante meter tellende wellness center omvat onder andere verschillende horecagelegenheden, zwembaden, een sportcenter, squash- en tennisbanen, vergaderzalen en hotelkamers. Deze diversiteit vraagt om een praktische inrichting van de facilitaire dienstverlening.

Samen met EW is gekeken naar mogelijkheden om Spa Sport Hotel Zuiver maximaal te ontzorgen en de gastvrijheid en zichtbaarheid van de schoonmaakdienstverlening te vergroten. EW Facility Services zegt dat goed te kunnen, gezien de ervaring die de facilitair dienstverlener heeft in zowel de hotellerie als de leisurebranche.

Reageer op dit artikel