Spa Sport Hotel Zuiver kiest voor EW Facility Services

Spa Sport Hotel Zuiver kiest voor EW Facility Services

EW Facility Services verzorgt sinds vorige week de schoonmaakdienstverlening voor Spa Sport Hotel Zuiver te Amsterdam. De facilitair dienstverlener is verantwoordelijk voor de schoonmaak van 30 hotelkamers en het gehele leisure gedeelte van het wellness center.

Spa Sport Hotel Zuiver heeft te maken met een complexe invulling van de facilitaire dienstverlening. Het 13.000 vierkante meter tellende wellness center omvat onder andere verschillende horecagelegenheden, zwembaden, een sportcenter, squash- en tennisbanen, vergaderzalen en hotelkamers. Deze diversiteit vraagt om een praktische inrichting van de facilitaire dienstverlening.

Samen met EW is gekeken naar mogelijkheden om Spa Sport Hotel Zuiver maximaal te ontzorgen en de gastvrijheid en zichtbaarheid van de schoonmaakdienstverlening te vergroten. EW Facility Services zegt dat goed te kunnen, gezien de ervaring die de facilitair dienstverlener heeft in zowel de hotellerie als de leisurebranche.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.