nieuws

Fletcher wil capaciteit Hotel ’s Hertogenbosch fors opschroeven

Hotel

Fletcher Hotels wil haar hotel in ’s Hertogenbosch upgraden en uitbreiden. De capaciteit van Fletcher Hotel -Restaurant ’s Hertogenbosch wordt bijna verdubbeld.

Fletcher wil capaciteit Hotel ’s Hertogenbosch fors opschroeven

Dat laat topman Chris Luken van Flechter Hotels weten. Het hotel telt momenteel 82 kamers, maar dat aantal moet volgens Luken fors omhoog.

‘Het plan is om naast het hotel een nieuw pand te bouwen. We denken aan 60 tot 70 kamers. Dit gebouw komt via een ondergrondse tunnel in verbinding met het hoofdgebouw. We zitten nu in het vergunningstraject met de gemeente’, aldus Luken.

Naast een nieuw gebouw bij het hotel langs de A2 moet het bestaande hotel verder een rieten dak krijgen. Het nieuwe gebouw krijgt naast kamers ook multifunctionele ruimtes. Mogelijk komt hier een casino in. Als het vergunningstraject goed verloopt, dan hoopt Luken dat eind 2015 de bouw kan beginnen. Voor de bouw wordt ongeveer een jaar uitgetrokken.

Fletcher is met een jaaromzet van net iets meer dan 100 miljoen euro de nummer 12 in de Misset Horeca Top 100, de ranglijst van grootste horecabedrijven en –merken in Nederland.

Reageer op dit artikel