nieuws

Park Hotel combineert ADE met expositie

Hotel

Het Amsterdamse Park Hotel was tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) weer de locatie van een bijzonder feest. Voor het derde jaar op rij was het hotel locatie voor een van de openingsfeesten van het festival, en combineert dat met de start van een bijzondere expositie.

Park Hotel combineert ADE met expositie

Samen met het gerenommeerde artiestenlabel Steel Entertainment Group, de entertainment tak van het Nederlandse horlogemerk TW Steel, werd de Living Room van het hotel voor een avond getransformeerd tot dance club.

DJ’s als Mitchell Niemeyer, Eva Young, Mr V.I., Delivio Reavon & Aaron Gill en BNN presentator Valerio, ook wel bekend in de dance scene als Phalerieau draaiden tijdens deze avond het publiek warm.

Expositie

Tegelijk werd de solo expositie ‘… , Love Nancy’ van Nancy Schoenmakers officieel geopend in The Gallery Zone, de expositie ruimte in The Living Room van het hotel. ‘… , Love Nancy’ is een mix tussen ‘glossy’ en ‘edgy’, het is sexy kleurrijk, levendig en ‘glamorous’.

De expositie toont een overzicht van de vele reizen van fotografe Nancy Schoenmakers in California, VS. De werken van Nancy zijn intuïtief en persoonlijk waarmee er met elke foto een eigen verhaal over wordt gebracht. ‘Ik ben erg trots dat Park Hotel met de derde editie van dit event, een combinatie tussen Amsterdam Dance Event en de opening van een unieke foto expositie, een vaste waarde is geworden tijdens ADE, het grootste dance event van de wereld’, aldus Suzanne de Zwaan, hotel manager van Park Hotel Amsterdam.

‘Het is uniek om het publiek kennis te laten maken met een ongekende discipline gecombineerd met muziek en kunst. Ook dit jaar is Park Hotel weer in deze missie geslaagd’, zegt De Zwaan.

The Gallery Zone

The Gallery Zone is een concept waarbij Park Hotel kunstenaars en hun collecties dichter bij het Amsterdamse publiek wil brengen. Het geldt als podium voor ongekend binnen- en buitenlands talent waarbij er om de twee maanden een nieuwe collectie hangt.

Reageer op dit artikel