nieuws

Commercieel team Kurhaus bekend

Hotel

De directie van Amrâth Hotelgroep heeft het commerciële team van Grand Hotel Amrâth Kurhaus Den Haag rond. Het team zal hun activiteiten grotendeels voor zowel het Haagse als het Amsterdamse vijfsterrenhotel van de groep uitvoeren.

Commercieel team Kurhaus bekend

Het team staat onder leiding van director of sales Maud Vroom (32), een functie die zij al vier jaar voor Grand Hotel Amrâth Amsterdam vervult. Daar werte ze ook samen met de general manager van Kurhaus, Marcel Bosman, die overkomt van het Amsterdamse hotel.

Steffie Fernandez (25) is de sales manager van Kurhaus, Nick van Wezenburg (25) zal voor beide hotels de e-commerce voor zijn rekening nemen.

Vooralsnog is niet bekend wie de general manager en de sales manager van Amrâth Amsterdam worden.

Reageer op dit artikel