nieuws

Herman van der Poel naar Apollo Hotel Groningen

Hotel

Herman van der Poel is aangesteld als directeur van het nieuw te bouwen Apollo Hotel in Groningen. Van der Poel wordt eindverantwoordelijk voor zowel de preopeningsfase als in de periode na de opening op 1 juli 2015.

Herman van der Poel naar Apollo Hotel Groningen

Van der Poel kan bogen op ruime managementervaring. De laatste 3,5 jaar heeft hij gewerkt voor diverse opdrachtgevers als zelfstandig consultant in de hospitalitysector en in het verleden heeft hij onder meer gewerkt als general manager voor Golden Tulip en Westcord Hotels.

‘Ik kijk er ontzettend naar uit om Apollo Groningen op de kaart te gaan zetten. De keuze is zeer bewust op Apollo Hotels & Resorts gevallen omdat het een zeer dynamische organisatie is waar ik mijn ondernemerschap goed kwijt kan. Bovendien is het geweldig om in “mijn eigen achtertuin” een modern en nieuw hotel te starten’, aldus Van der Poel.

Apollo Hotel Groningen wordt gevestigd in het markante complex “La Liberté”, op een strategische zichtlocatie nabij het centrum van de stad en de belangrijkste uitvalswegen. Het gebouw is ontworpen door de bekende Franse architect Dominique Perrault en officieel geopend in 2011. De hotelaccommodatie zal 105 kamers, een restaurant, een terras, twee vergaderzalen, een fitness en 70 parkeerplaatsen omvatten.

Reageer op dit artikel