nieuws

Hotelmanager Postillion wint ondernemersprijs Deventer

Hotel

Mathilde van der Weerd, general manager van Postillion Hotels Deventer, Arnhem en Amersfoort, is uitgeroepen tot Deventer Ondernemer van het Jaar. Eerder dit jaar won ze al met haar team de Dutch Hotel Award.

Hotelmanager Postillion wint ondernemersprijs Deventer

Van der Weerd ontving de titel vanwege alle positieve veranderingen die zij in het hotel heeft gerealiseerd. ‘Gastvrijheid, professionaliteit en ondernemerschap van de bovenste plank’, aldus het juryrapport.

In juni won Van der Weerd met haar managementteam al de Dutch Hotel Award. ‘2014 is het jaar om te bevestigen dat wij, Postillion Hotel Deventer, op de goede weg zijn’, zegt Van der Weerd. ‘Deze prijs is de kroon van wat er de afgelopen 4,5 jaar allemaal is veranderd.’

De strijd om Overall ondernemer ging tussen Westfalen Medical, Postillion Hotel en Dovideq Medical. De jury van de zakelijke prijs bestond uit de voorzitters van verschillende netwerkorganisaties en de directie van een aantal grote werkgevers uit Deventer en omstreken.

Bekijk hier een filmpje met de genomineerden, waar Van der Weerd ingaat op deze prijs en de Dutch Hotel Award.

Reageer op dit artikel