nieuws

LookingforBooking.com hoog in Deloitte Fast50 Award 2014

Hotel

LookingforBooking.com behoort tot de snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. De hotelprijzen vergelijkingssite is op de achtste plaats geëindigd in de recent verschenen Deloitte Fast50 Award 2014.

LookingforBooking.com hoog in Deloitte Fast50 Award 2014

Daarmee behoort LookingforBooking.com tot de tien technologiebedrijven in de Benelux met de snelst groeiende omzet van de afgelopen vijf jaar. De omzetgroei bedroeg 2335 procent.

De oprichters Ben Woldring en Gerlof Bos zien de ranking als een beloning voor het werk de afgelopen jaren in de online hotelmarkt. ‘Het toont aan dat we op de juiste weg zitten. De nominatie was al een prestatie om trots op te zijn, maar het is natuurlijk nog leuker dat we ook daadwerkelijk hoge ogen hebben kunnen gooien in de ranking’, aldus Bos.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux en is voor de vijftiende maal georganiseerd. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar, grotendeels gegenereerd uit een technologie verwant product of dienst.

Gerlof Bos gaf vorig jaar diverse tips voor hotelmanager. Hieronder een tip over wifi.

Reageer op dit artikel