nieuws

Addie Roelofsen weg bij Jaap Venendaal

Hotel

Addie Roelofsen, voormalig eigenaar van Hotel de Wereld, gaat weg bij de Jaap Venendaal groep. In september 2013 werd Roelofsen operationeel directeur bij Venendaal, nadat deze laatste zijn hotel De Wereld en bijbehorend sterretaurant O Mundo overnam.

Addie Roelofsen weg bij Jaap Venendaal

De samenwerking tussen Addie Roelofsen en Jaap Venendaal stopt omdat ‘de visies en ambities van Roelofsen en Venendaal teveel van elkaar afwijken om de samenwerking voort te zetten.’

Jaap Venendaal nam in september 2013 de exploitatie over vanHotel de Wereld, sterrestaurant O Mundo, Koekoekpannenkoek en Drinks & Bites. Roelofsen was sinds 2003 directeur en eigenaar van deze bedrijven. Roelofsen werd toen de rechterhand van Venendaal voor alle hotels en restaurants.

Jaap Venendaal schrijft in een persverklaring. ‘Spijtig, Maar we kijken terug op een mooie en turbulente periode waar we beiden veel van geleerd hebben. We gaan uit elkaar, maar met een goede verstandhouding.’

Het is nog niet bekend wat Addie Roelofsen gaat doen.

Reageer op dit artikel