nieuws

Arjen Bonder nieuwe chef Mooirivier

Hotel

Arjen Bonder is de nieuwe chef-kok van hotel Mooirivier in Dalfsen. Bonder komt van Hotel Landgoed Het Roode Koper in Ermelo waar hij eerder dit jaar vertrok. Bonder volgt bij Mooirivier Jojan Kersbergen op, die zijn eigen restaurant heeft geopend in Enschede

Arjen Bonder nieuwe chef Mooirivier

In zijn nieuwe functie wordt Arjen Bonder verantwoordelijk voor de gehele keuken van het zelfstandige viersterrenhotel. Hieronder vallen Restaurant Aan de Oever bij Mooirivier, het Grand Café, de Brasserie en de banqueting.

De functie van Bonder bij Het Roode Koper wordt ingevuld door Dennis van den Beld. Hij leidt de keuken sinds 1 september. Beld was souschef bij Het Roode Koper.

Eigenaar van Mooirivier, Francis Hoekendijk, ziet de komst van Arjen Bonder naar zijn zaak als waardevolle versterking van zijn team: ‘De kennis en kunde die hij heeft ontwikkeld, zijn voor ons een aanwinst. Hij kookt geweldig en kan anderen inspireren. De juiste man om de culinaire ambities van Mooirivier te verwezenlijken’.

Reageer op dit artikel