nieuws

Personeel Park Hotel zet zich in voor Voedselbank

Hotel

Het personeel van Park Hotel in Amsterdam zamelt gezonde levensmiddelen in voor de Voedselbank zodat zij tijdens kerst zoveel mogelijk pakketten voedsel kunnen distribueren.

Personeel Park Hotel zet zich in voor Voedselbank

De Voedselbanken in Nederland spannen zich al een geruime tijd in om meer gezondere producten in de voedselpakketten te krijgen, Park Hotel stimuleert het personeel tijdens deze actie dan ook om zoveel mogelijk gezonde levensmiddelen te verzamelen als onderdeel van een uitgebalanceerd voedingspatroon, iets waar ook Park Hotel continu mee bezig is. Aan het eind van deze inzamelingsactie zal het management van Park Hotel alle donaties van het personeel verdubbelen.

‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijke pijler binnen onze organisatie’, zegt Suzanne de Zwaan, hotel manager van Park Hotel. ‘Doormiddel van een actie als deze met de Voedselbank willen we draagvlak creëren binnen de organisatie. Park Hotel ondersteunt op actieve wijze lokale initiatieven waarin het belangrijk is ons eigen personeel in deze processen te betrekken, op deze manier merken we dat het echt leeft, net als bij dit initiatief voor de Voedselbank’, zegt De Zwaan.

De Voedselbank Amsterdam (VBA) is in 2005 opgericht en heeft als doel direct voedsel hulp te bieden aan mensen in armoede. Er is een aanzienlijke groep mensen die om diverse redenen niet of onvoldoende bereikt worden door de reguliere hulp en aanklopt bij één van de uitgiftepunten.

Reageer op dit artikel