nieuws

Tio heeft ook beste MBO hotelopleiding

Hotel

In de keuzegids 2015 is Tio als beste MBO vakopleiding van Nederland beoordeeld door studenten. Vooral de horecaopleiding springt er uit. Eerder al werd bekend dat Tio ook in de HBO keuzegids bovenaan staat.

Tio heeft ook beste MBO hotelopleiding

Tio pakt in de keuzegids 2015 voor het MBO twee ‘medailles’. De opleiding hotelmanagement is de Beste Middelbare Hotelschool, en Tio werd ook tot Beste Vakschool van Nederland uitgeroepen.

De opleiding Hotelmanagement krijgt in de gids 98 punten. Dat is fors meer dan nummer twee SVO vakopleiding food, die 83 punten krijgt. Nummer drie is Alfa college met 80 punten.

Absolute topper

De Keuzegids mbo 2015 schrijft over Tio: ‘De absolute topper voor horeca is Hogeschool Tio, een particuliere hogeschool die in vijf provincies actief is. Leerlingen van deze opleiding zijn zeer tevreden over alle aspecten.’

Eerder dit jaar werd de HBO hotelopleiding ook al als beste benoemd. En Tio haalde de hoogste scores bij de JOB-Monitor, NSE en de onderwijsinspectie. ‘Uiteraard zijn we enorm trots op dit geweldige resultaat’, laat Tio weten.

Overall schaal

Ook op de overall schaal voor vakopleidingen laat Tio met de 98,5 punten de competitie ver achter zich. Nummer twee Leidse instrumentenmakersschool volgt met 84,5 en nummer drie CIPBAP vakcollege heeft 78 punten.

Reageer op dit artikel