Alessio Colavecchio Hotel Manager Hilton Amsterdam

Alessio Colavecchio Hotel Manager Hilton Amsterdam

Alessio Colavecchio is benoemd tot Hotel Manager van Hilton Amsterdam. Colavecchio krijgt de dagelijkse leiding over Hilton Amsterdam. Roberto Payer wordt Cluster General Manager van Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria Amsterdam.

De voormalig rechterhand van Roberto Payer keert na ruim anderhalf jaar als Hotel Manager van Hilton Airport Madrid terug naar de Apollolaan in Amsterdam. Colavecchio krijgt de dagelijkse leiding over het hotel, wat Cluster General Manager Roberto Payer van Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria Amsterdam de ruimte geeft om zich volledig te richten op het nieuwe hotel aan de Herengracht, dat dit voorjaar opengaat.

Roberto Payer zegt blij te zijn met de terugkeer van Alessio Colavecchio. 'We kennen elkaar door en door en delen dezelfde visie. Door zijn nieuwe ervaringen brengt hij een frisse blik mee terug. Hij is creatief en heeft bewezen ook in lastige omstandigheden de juiste beslissingen te nemen. Strategisch sterk en een uitstekend team player', aldus Payer.

Alessio Colavecchio spreekt van een goed gevoel om op de basis terug te keren. 'Er zijn recent nieuwe ontwikkelingen in gang gezet om ons kwalitatief nog beter te kunnen onderscheiden als organisatie en in de markt. Ik ga mij concentreren op het optimaal inzetten van mensen en middelen om dat doel te bereiken', aldus Colavecchio.

Alessio Colavecchio is sinds 1999 een vertrouwd gezicht in Hilton Amsterdam, waar hij zijn veelzijdige hotelloopbaan begon in Roberto's en de Half Moon Lounge. Na een uitstapje naar Radisson SAS Airport Schiphol keerde hij voor de eerste keer terug in Hilton Amsterdam als Restaurant & Bar Manager. Een volgende tussenstap was Food & Beverage Manager in het Amstel Hotel Amsterdam. Daarna werd hij Director of Operations Hilton Amsterdam en Hotel Manager van Hilton Madrid Airport.