ss Rotterdam krijgt steiger aan waterkant

ss Rotterdam krijgt steiger aan waterkant

Het ss Rotterdam krijgt een aanlegsteiger aan de waterkant. Daardoor kunnen gasten straks rechtstreeks vanaf het water het schip op. Directeur Harry Westers investeerde tot dusver €250.000 in het voormalig stoomschip, dat sinds juli 2013 eigendom is van WestCord Hotels.

Sinds juli 2013 is WestCord Hotelseigenaar van het ss Rotterdam. De afgelopen maanden investeerde Harry Westers €250.000 in het stoomschip, zo laat hij weten in een interview voor Misset Hotel, verschijningsdatum vrijdag 28 februari.

Aangepaste prijsstelling

Nieuw is de Captain's Lounge, waar gasten vanaf 10.00 uur terechtkunnen voor een hapje en een drankje.

Verder heeft het restaurant een bredere en meer toegankelijke menukaart gekregen en is de prijsstelling aangepast. 'We zien dat terug in de omzet', aldus Westers.

Douches luxe kamers

De komende periode staan meer veranderingen gepland. Westers: 'Aan de waterkant komt een aanlegsteiger, waardoor gasten in de toekomst rechtstreeks vanaf het water het schip op kunnen.'

Daarnaast krijgen de luxe kamers op het schip grotere douches en worden alle douchegordijnen op korte termijn vervangen door vaste wanden.

Hoteldirecteur

Wat ook gaat veranderen: Westers en zijn vrouw Jennifer zijn druk met het vinden van een hoteldirecteur, zodat ze die taken zelf niet meer hoeven uit te voeren.

Misset Horeca

Het uitgebreide interview met Harry Westers verschijnt in de Misset Hotel-editie van vrijdag 28 februari.

Daarin onder andere ook aandacht voor sterrestaurant Élevé in Leeuwarden, de groeiplannen van de hotelgroep en de opvolging van Westers.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.