Eigenaar Gerardushoeve meest markante ondernemer in Limburg

Eigenaar Gerardushoeve meest markante ondernemer in Limburg

Horecamanager Eugène Vaessen van de Hotel en restaurant Gerardushoeve in Epen is op 25 maart uitgeroepen tot meest markante horecaondernemer van Limburg.

De jury onder voorzitterschap van Thijs Vossen, directeur horeca en toerisme bij het Arcus College in Heerlen, heeft de uiteindelijke winnaar gekozen. In het juryrapport staat dat 'Vaessen een succesvol 'fun'dament gebaseerd op geweldige uitzichten, maar bovenal indrukwekkende inzichten. De eend op tafel vloog gisteren nog over de wijngaard van de buren. Beleving wordt hier oprechte doorleving. Over alles is nagedacht. Sleutelbegrippen: Passie en verlangen.'

Ria Joosten

Op initiatief van werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland vindt tweejaarlijks de verkiezing 'Meest Markante Horecaondernemer van Limburg' plaats. Vaessen dingt mee naar de landelijke verkiezing van meest markante horecaondernemer. Die begin 2015 plaats vindt. Samen met zijn vrouw Judith nam hij de prijs in ontvangst uit handen van Ria Joosten van Joosten Catering uit Neer. Vorig jaar ging de titel in Limburg en nationaal naar haar.

De Klep

Uit acht kandidaten heeft de jury de hotelier en restaurateur uit het Limburgse heuvelland gekozen. Een van de genomineerden waren Louis en Eef Klaassens van café De Klep uit Venlo. Zij werkten de afgelopen anderhalf jaar mee aan De Balans, het zakenfeuilleton van Misset Horeca.