Noordwijk krijgt eerste boutique hotel aan zee

Noordwijk krijgt eerste boutique hotel aan zee

Binnenkort opent in Noordwijk Vesper Hotel, naar eigen zeggen het eerste boutique hotel aan de Nederlandse kust. De inrichting wordt een mix van hedendaags en vintage design. Vesper wil nog voor de zomer open.

De ambitie van Vesper is om service, design en faciliteiten naadloos in elkaar over te laten lopen. Zelf heeft het management het over 'een inspirerende combinatie van verfijnde hotel elegantie met hedendaagse energie en glamour.'

Het hotel beschikt over een wijn- en cocktailbar en heeft ruime kamers en suites, allemaal verschillend en voorzien van vintage designmeubelen, handgemaakte matrassen en luxe badkamers waarvan sommige met sauna of zelfs complete spa.

Rainshowers voor het raam

Ook opvallend: de kamers van Vesper hebben rainshower douches voor het raam en, beiden zo vanonder de douche uitzicht op het strand en de ondergaande zon.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.