Piet Aalbers vertrekt bij Regardz

Piet Aalbers vertrekt bij Regardz

Piet Aalbers kondigt zijn vertrek aan bij Regardz Hospitality Group. De algemeen directeur verlaat deze zomer het bedrijf. Waarom Aalbers vertrekt is niet exact duidelijk.

Na een zeer intensieve periode staan d nieuwe organisatiestructuur, positionering en toekomstplannen in de startblokken om uitgerold te worden, meldt Regardz over het vertrek van Aalbers die drie jaar aan het roer heeft gestaan van Regardz.

Aalbers laat weten dat hij met een trots gevoel terugkijkt op de afgelopen drie jaar. 'Er gloort iets moois aan de horizon. Dit is dan ook het juiste moment om met veel vertrouwen het stokje over te dragen aan de twee zeer actief betrokken aandeelhouders Luc van Bussel en Michiel Heilijgers. Die samen met het team Regardz nog verder gaan uitbouwen', aldus Aalbers.

Wat Aalbers, die tot de zomer actief blijft voor Regardz, gaat doen, is nog niet bekend. Regardz is een landelijke organisatie van meeting centers waaronder La Vie in Utrecht, Buitensociëteit in Zwolle, Zilveren Toren en Planetarium in Amsterdam en Eenhoorn in Amersfoort. Daarnaast maken Het Berghotel (Amersfoort) en het Airport Hotel (Rotterdam) deel uit van de groep.