Dennis Kaal weg bij Villa Ruimzicht in Doetinchem

Dennis Kaal weg bij Villa Ruimzicht in Doetinchem

Directielid en mede-aandeelhouder Dennis Kaal vertrekt na zeven jaar bij Hotel Villa Ruimzicht te Doetinchem. Vanaf 16 april zijn de aandelen overgedragen aan zijn voormalig compagnon Kees Hensen. Kaal vertrekt vanwege een verschil van inzicht met Hensen.

Kaal vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging. 'De grote veranderingen in de bedrijfsstructuur, de economische crisis en de invoering van nieuwe concepten hebben Villa Ruimzicht in ander vaarwater gebracht. Mijn visie hierop was een andere dan die van mijn compagnon. Dan wordt het tijd om alleen door te gaan of om het stokje over te geven. In de onderhandelingen heb ik besloten voor het laatste te kiezen. Nu heb ik mijn handen vrij om me verder op de toekomst te oriënteren', motiveert Kaal zijn besluit.

Ook van de horecagroep waartoe behalve Ruimzicht, ook de Strandlodge in Winterswijk en horeca op golfbaan 't Zelle hoort, neemt Kaal afscheid, zo laat hij weten. Kaal en Henen begonnen in 2006 met hun project 'Villa Ruimzicht'. Een jaar later was de verbouwing klaar en begonnen ze de exploitatie.