nieuws

Nieuwe leiding voor Golfhotel Purmerend

Hotel

Het Hampshire GolfHotel Waterland en BurgGolf Purmerend staan sinds 1 juli onder leiding van Mike Bosman. hij stuurt het viersterrenhotel aan met honderd kamers en tevens de 45 holesgolfbaan.

Nieuwe leiding voor Golfhotel Purmerend
Nieuwe leiding voor Golfhotel Purmerend

Het hotel in Noord-Hollandse Purmerend beschikt naast haar 45 holesgolfbaan over honderd onlangs gerenoveerde hotelkamers. Het Golfhotel beschikt over drie horeca gelegenheden. Magnolia’s – brasserie en terras met uitzicht op de golfbaan – Kingfisher met open keuken waar het ontbijt wordt geserveerd en Downstairs – een ruimte beneden in de centrale hal met eigen terras en BBQ mogelijkheid.
Mike Bosman
Mike Bosman staat als general manager sinds 1 juli aan het hoofd van het hotel-resort. Met het aanstellen van Bosman verwacht Nederlands grootste keten van golfaccommodaties van de Purmerend-lokatie een nog gestroomlijnder golf- en leisure bedrijf te maken. ‘Onze gastvrijheid, kwaliteit en hotelservices verbinden met golf is waar het hier om draait. Met onze unieke en zeer betaalbare combinatie van golf, hotel en F&B zijn we in Nederland toonaangevend’, aldus Mike Bosman.

Mike Bosman (41) was in zijn 20-jarige loopbaan onder meer als manager werkzaam in een boutique-hotel in Saint Tropez. In Engeland deed hij vervolgens ervaring op als Food & Beverage Director bij ‘The Belfry’, wereldberoemd door de 4 ‘Ryder Cups’ die daar zijn verspeeld. Meer recentelijk was hij operationeel verantwoordelijk voor ‘Vale do Lobo’, één van Europa’s meest toonaangevende golf- en vakantieresorts in de Algarve. Tenslotte was er een korte uitstap als nummer 2 op de ‘Oasis of the Seas’. Dit cruiseschip, varend vanuit Miami, is met haar 9.000 mensen aan boord tevens het grootste hotel wereldwijd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels