nieuws

Bilderberg doet afstand van kasteel in Zeist

Hotel

Bilderberg heeft de exploitatie van Kasteel Kerckebosch overgedaan aan Ingmar Sloothaak en Hans van Triest. Het kasteel is nu dicht en wordt verbouwd. Naar verwachting gaat het begin april 2015 weer open.

Bilderberg doet afstand van kasteel in Zeist

De locatie (gebouwd in 1904) omvat een hotel met dertig kamers en een restaurant, vier zalen, bar-lounge en een groot terras. Na de renovatie kunnen gasten er ook terecht in de nieuwe Bistoria, een mix tussen een trattoria en bistro, voor een informele maaltijd met invloeden uit de Mediterrane keuken.

Zowel het interieur als het exterieur van het kasteeel worden de komende maanden onder handen genomen. Interieurarchitect HIP Studio uit Amsterdam is verantwoordelijk voor het nieuwe hospitality concept. Eerder tekenden zij voor onder andere voor Ron’s Gastrobar (Amsterdam), Central Park by Ron Blaauw (Den Haag) en Hotel Notting Hill (Amsterdam).

Ingmar Sloothaak

De nieuwe ondernemers, Sloothaak (38) en Van Triest (44) zijn oud-collega’s van elkaar. Ze nemen de locatie na veertig jaar van Bilderberg over. Sloothaak is eigenaar van OpenYourHotel Management en managing partner bij Concept Hotel Group. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij diverse (top)hotels in Amsterdam. Vanaf 1 januari zal hij zorgdragen voor het algemeen management en de sales van de horecaonderneming.

Hans van Triest

Hans van Triest is de chef-kok en straks verantwoordelijk voor de invulling van het restaurant en het nieuw te openen Bistoria. Eerder stond hij in de keuken van restaurant De Hoefslag (Bosch en Duin), De Bokkedoorns (Overveen), Fifteen van Jamie Oliver (Amsterdam) en bij Herman den Blijker Catering (Rotterdam). Ook werkte hij enkele jaren op Curaçao als chef-kok waarbij hij de titel Carribean Chef of the Year in de wacht sleepte.

Reageer op dit artikel