nieuws

Fletcher Hotels neemt Jan van Scorel over

Hotel

De Nederlandse hotelketen Fletcher Hotels neemt het bekende hotel ‘Jan van Scorel’ te Schoorl over. Dat heeft de hotelorganisatie op 23 januari bekend gemaakt.

Fletcher Hotels neemt Jan van Scorel over

Vanaf april 2015 zal Hotel Jan van Scorel verder gaan onder de Fletcher vlag. Inmiddels telt Fletcher Hotels 67 hotels. Het bedrijf laat weten aan een opmars in een groeiende zakelijke en leisure markt bezig te zijn.

Aanwinst

‘We zijn enorm blij met deze mooie aanwinst en kunnen hiermee goed tegemoet komen aan de wensen van onze gasten om op nog meer mooie locaties te zitten. Fietsen, wandelen of zelfs vergaderen in de natuur zijn onze speerpunten’, aldus Chris Luken van Fletcher Hotels.
Hotel ‘Jan van Scorel’ te Schoorl is  een 4-sterren hotel met 86 luxe kamers, binnenzwembad en 8 vergaderzalen is gelegen tegen de duinen.

Top 100

Fletcher Hotels maakte eerder deze week bekend Val Monte in Berg en Dal over te nemen. Fletcher groeit hard de laatste jaren. De hotelgroep staat met een omzet van €105 miljoen op plek 12 in de Misset Horeca Top 100 bedrijven en merken.

Reageer op dit artikel