nieuws

Gebroeders Van den Berg Meest Markante Horecaondernemers 2015/2016

Hotel

De broers Martijn en Michiel van den Berg van het Vesper Hotel in Noordwijk aan Zee zijn uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van het jaar 2015/2016.

Gebroeders Van den Berg Meest Markante Horecaondernemers 2015/2016
KHN

‘Het is bizar en onwerkelijk’ zeggen de broers in een eerste reactie aan Food Reporter. ‘We hadden het wel gehoopt, maar absoluut niet verwacht.’ De broers geven verder aan altijd naar de toekomst te kijken. ‘We zoeken altijd, tegen stromen in, naar manieren om te veranderen. Zodat dat een succes kan worden.’ De broers bezitten Strandpaviljoen Het Zuiderbad, Bar en Restaurant Bruis en Hotel Vesper, alle drie gevestigd in Noordwijk.

Oog voor horeca

‘Ze hebben meerdere locaties met verschillende technieken, in de kleine straal van Noordwijk, tot bijzondere horecalocaties gemaakt’, verklaart KHN-voorzitter Lodewijk van der Grinten. Juryvoorzitter Loek Hermans roemde het tweetal om hun innovatiekracht: “Dit tweetal rijgt concept na concept aan elkaar en heeft oog voor ontwerp, gevoel, gastvrijheid, professionaliteit en de gasten.

Runner-up

Tijdens de gala-avond werd ook de gedeelde nummer twee bekendgemaakt: Eugene Vaessen van de Gerardushoeve in Epen en het drietal Antonio van den Hengel, Marieke Beijersbergen en Sander van Veenendaal van Grand Café De Lindenhof in Soest.

Reageer op dit artikel