nieuws

Herman Schreuder nieuwe directeur Grand Hotel Post-Plaza

Hotel

Herman Schreuder is sinds 1 januari 2015 de nieuwe directeur van Grand Hotel Post-Plaza, te Leeuwarden. Schreuder was voorheen werkzaam als general manager van Bilderberg Hotel De Klepperman en directeur van ss Rotterdam Hotels & Restaurants.

Herman Schreuder nieuwe directeur Grand Hotel Post-Plaza

Grand Hotel Post-Plaza is gevestigd in de historische gebouwen van de voormalige Gratama Bank en het oude Postkantoor van Leeuwarden. Momenteel beschikt het hotel over 40 hotelkamers en 18 zalen.

Ruime ervaring

Herman Schreuder heeft een ruime ervaring binnen de Nederlandse hotellerie. Hij was voorheen werkzaam als General Manager van Bilderberg Hotel De Klepperman. Daarvoor was hij directeur van ss Rotterdam Hotels & Restaurants. Schreuder, 44 jaar en geboren in Sneek, gaat met zijn jonge gezin terug naar zijn roots.

Uitbreiding

Met de komst van Schreuder zegt Grand Hotel Post-Plaza een nieuwe fase in te gaan. Schreuder wil het het oude postkantoor verbouwen en daarmee het aantal kamers te verdubbelen. Tevens komen er 4 zalen en een Grand Café. Deze verbouwing staat gepland in het voorjaar en zal, naar verwachting, eind 2015 gereed zijn.

Reageer op dit artikel