nieuws

Nieuwe gm voor Hilton Rotterdam

Hotel

Karin van den Berg is per 1 februari de nieuwe general manager van Hilton Rotterdam. Zij volgt Jan Rutgers op, die in december is vertrokken. Dat maakte area general manager Benelux van Hilton Worldwide Milan Arandelovic bekend.

Nieuwe gm voor Hilton Rotterdam

Van den Berg komt over van Doubletree by Hilton in de Kroatische hoofdstad Zagreb, maar was daarvoor, van 2009 tot 2010 general manager van Hilton Royal Parc Soestduinen en van 2010 tot 2012 van Hilton Den Haag.

In Rotterdam volgt ze Jan Rutgers op, die in december onverwacht zijn vertrek aankondigde. Rutgers was zeven jaar gm in Rotterdam en begeleidde in die tijd onder meer een forse verbouwing en bracht het hotel naar vijf sterren. Ook bereikte hij met zijn team in 2013 de finale van de Dutch Hotel Award.

Reageer op dit artikel