nieuws

Postillion Hotel Dordrecht is Beste Congreslocatie 2014 regio West

Hotel

Postillion Hotel Dordrecht mag zich Beste Congreslocatie van het Jaar 2014 in de regio West noemen. Dat heeft de website bestecongreslocatievanhetjaar.nl bekend gemaakt. De toekenning is bepaald op basis van publieksstemmen en de beoordeling van een deskundige jury.

Postillion Hotel Dordrecht is Beste Congreslocatie 2014 regio West
bestecongreslocatievanhetjaar.nl

‘Ik ben ontzettend blij met deze eervolle titel. Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan ons Meet Work Stay-concept‘, aldus Postillions regio West-directeur Erik-Jan Ginjaar. Deze award onderstreept volgens hem de ambitie om de zakelijke reiziger van de eenentwintigste eeuw zo goed mogelijk van dienst te zijn. ‘Het is een beloning voor het hele team en ik ben uiterst trots.’ De jury heeft alle deelnemers beoordeeld op vijf criteria: service, ligging, bereikbaarheid, inrichting en catering. Zij oordeelde dat deze bij Postillion Hotel in Dordrecht van het hoogste niveau zijn.

Beste van Nederland

De regionale award en het bijbehorende certificaat worden tijdens het Meetings Business Event op 13 april 2015 in Conferentiecentrum Kaap Doorn te Doorn uitgereikt. Tevens is er een nationale verkiezing waar veertien locaties strijden om de Beste Congreslocatie van Nederland. De winnaar wordt eveneens op deze dag bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel