nieuws

Princess Hotel Collection biedt bedrijven collectiviteitskorting

Hotel

De nieuwe hotelketen Princess Hotel Collection gaat collectiviteitskortingen geven aan medewerkers van bedrijven. Medewerkers van deelnemende bedrijven krijgen korting wanneer ze kamers boeken via de website van Princess Hotel Collection.

Princess Hotel Collection biedt bedrijven collectiviteitskorting

Het nieuwe collectiviteitsprogramma van Princess Hotel Collection biedt bedrijven de mogelijkheid om hun medewerkers tegen gereduceerd tarief een mogelijkheid om een weekendje weg aan te bieden. Voorwaarde is wel dat er rechtstreeks wordt geboekt op de site van de nieuwe hotelketen.

De collectiviteitskortingen van verzekeraars vliegen je om de oren, laat Tim Vissers van Princess Hotel Collection weten. ‘Verzekeringen zijn noodzakelijk maar worden niet altijd geassocieerd met fun. Hotelovernachtingen wel’, aldus Vissers.

Volgens Princess Hotel Collection worden momenteel gesprekken gevoerd met een aantal grote werkgevers die volgens eigen zeggen interesse hebben getoond in het initiatief.

Princess Hotel Collection is een nieuwe hotelketen en telt momenteel 7 hotels.

Reageer op dit artikel