nieuws

Regardz lanceert onlineboekingssysteem

Hotel

Regardz heeft boekingssysteem Regardz Online gelanceerd. Daarmee kunnen vergaderruimtes direct online worden gereserveerd en is het wachten op een offerte met prijs en beschikbaarheid verleden tijd. De nummer 52 uit de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en merken claimt dat het de eerste is in de branche die dit mogelijk maakt.

Regardz lanceert onlineboekingssysteem

Uit onderzoek dat Regardz onder haar klanten heeft gehouden, bleek dat er behoefte was aan direct inzicht in de beschikbaarheid en prijzen van de locaties.

Buiten kantoortijden reserveren

Ook was er de wens om buiten kantoortijden een locatie te kunnen reserveren. Met Regardz Online is het mogelijk om 24/7 vergaderlocaties te boeken.

Externe locaties

Het bedrijf is eveneens van start gegaan met de werving en aansluiting van externe training-, opleidings-, vergader- en congreslocaties, de zogenoemde Associated Business Partners.

Hiermee wil Regardz het aanbod aan locaties voor de bestaande en nieuwe zakelijke klanten vergroten.

Fletcher Hotels

De eerste partners hebben zich al aangesloten. Onder hen Fletcher Hotels met 26 locaties. Op korte termijn verwacht Regardz ook internationale locaties aan te kunnen bieden.

Horeca Top 100

Regardz staat op plaats 52 in de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en merken, die vorig jaar mei werd gepresenteerd.

Reageer op dit artikel