nieuws

Selfie Stick lenen bij Swissôtel Amsterdam

Hotel

Swissôtel Amsterdam biedt hotelgasten de mogelijkheid aan om een Selfie Stick te lenen wanneer ze de stad bezoeken. Volgens het hotel past de Selfie Stick in het rijtje badjassen, paraplu’s en slippers als het gaat om gasten extra’s te bieden.

Selfie Stick lenen bij Swissôtel Amsterdam

De Selfie Stick is een rekbare monopod welke gebruikt kan worden om selfie foto’s te maken door een smartphone te klemmen aan het uiteinde van de Selfie Stick.

‘In plaats van na te denken over allerlei manieren om gasten de nieuwste gadgets aan te bieden tijdens hun verblijft, vinden wij het belangrijk om in de “tech-savvy” levensstijl van onze gasten te faciliteren’, aldus Harold Kluit, general manager van Swissôtel Amsterdam.

Swissôtel Amsterdam is een viersterrenhotel in het centrum van Amsterdam. Het hotel telt zes verdiepingen, 110 kamers en is gebouwd in 1986. Het is onderdeel van FRHI Hotels & Resorts, een Canadese hotelgroep die is gevestigd in Toronto.

Reageer op dit artikel