nieuws

Tweede editie Food Executive Europe begin februari

Hotel

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar vindt op 9 en 10 februari de tweede Food Executive Europe (FXE) plaats in Maastricht. De organisatie verwacht zo’n 1000 professionals uit de foodservice en hotellerie uit heel Europa.

Tweede editie Food Executive Europe begin februari

Net als vorig jaar is het hoofdthema ‘The Agenda for the Future; There is no Time to Waste!’. Volgens mede-initiator Charlie van Goch een thema waarop nog jaren voortgeborduurd kan worden.

Dit thema is verder onder verdeeld in 7 subcategorieën: Water, Power, Food, Pollution, Changing Markets, Health & Care en Education. Met deze thema’s zal FXE de gids naar de toekomst zijn, door het bieden van een gevarieerd aanbod aan keynote sprekers en best practices, gefocust op de wereld van morgen, vanuit hun eigen perspectief of bedrijf.

Sprekers

Internationaal bekende sprekers als David Russel (The Russel Partnership – UK), Daniel Müller (Motel One – DE) en hoofdspreker Mattias Klum (Freelance fotograaf voor o.a. National Geographic – SE) zullen hun ervaring en ideeën delen.

Daarnaast levert FXE een platform voor competities en prijswinnaars vanuit Europa. De EMCup, een managementcompetitie tussen 30 verschillende Hotelscholen vindt plaats voorafgaande aan en tijdens FXE. Daarnaast zullen de 12 finalisten van de Columbus Trophy: de competitie tussen jonge ondernemers die innovatief zijn als leverancier aan de gastvrijheidsbranche zichzelf presenteren gedurende FXE, waar tevens de winnaar bekend gemaakt wordt.

Eerste editie

In 2014 organiseerden EPCAS, HotelloTOP en Foodservice Network de eerste editie van Food Executive Europe in Maastricht en brachten hiermee meer dan 500 beslissers uit de gastvrijheidsbranche samen, afkomstig uit meer dan 18 Europese landen.

Meer informatie en inschrijven op de site van FXE.

Reageer op dit artikel