nieuws

Nieuw Worldhotel opent eind maart op Rotterdam Airport

Hotel

Worldhotel Wings opent eind maart haar deuren op Rotterdam The Hague Airport. Een viersterrenhotel met vergader- en kantoorruimtes, een grote banquetzaal, een ruime, inpandige parkeergarage en 142 kamers. Worldhotel heeft wereldwijd zo’n vijfhonderd hotels onder haar vleugels.

Nieuw Worldhotel opent eind maart op Rotterdam Airport

Het nieuwe hotel ligt op loopaftand van de terminal, telt 142 kamers en suites, vergaderruimtes, twee restaurants, een bar, fitnessfaciliteiten en een inpandige garage met 485 parkeerplaatsen. Waarmee het hotel naast overnachten ook geschikt is voor grotere partijen en bijeenkomsten tot 1000 gasten.

Profijt van keten


Wings-directeur Berry Gerretsen
is content met de aansluiting bij Worldhotels. ‘Als zelfstandig hotel is het onmogelijk op te boksen tegen het marketinggeweld van de grotere ketens. Als Worldhotel maken we optimaal gebruik van het mondiale salesnetwerk, de marketingkracht en het reserveringssysteem van Worldhotels.’

Twintigste Worldhotel

Worldhotels heeft in de afgelopen 45 jaar zo’n vijfhonderd hotels onder haar vleugels genomen. Twee jaar geleden is het merk begonnen met het vermarkten van de daadwerkelijk naam Worldhotel. Wings is het is het zevende Worldhotel in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) en het twintigste wereldwijd dat voor het label kiest.

Reageer op dit artikel