nieuws

Nieuwe voorzitter en penningmeester voor AF&BM

Hotel

Suzanne de Zwaan draagt na twee jaar voorzitterschap van de AF&BM (Association of Food & Beverage Management) de hamer over aan René Giel. Giel was penningmeester, die functie wordt ingevuld met het nieuwe bestuurslid René Sloots.

Nieuwe voorzitter en penningmeester voor AF&BM

De Zwaan was twee jaar voorzitter van AF&BM. Nu neemt René Giel, zelf general manager van conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, de voorzittershamer op.

Giel was drie jaar penningmeester van de netwerkorganisatie. Voor zijn functie draagt het bestuur een kandidaat voor: René Sloots. Sloots is f&b manager van Pullman Cocagne in Eindhoven. Op de algemene ledenvergadering op 3 maart mogen de leden stemmen over zijn aanstelling.

De Zwaan blijft wel deel uitmaken van het bestuur van AF&BM, zei ze op het jaargala waar de bestuurswissel werd bekendgemaakt. Ze gaat zich bezighouden met het verbeteren van de organisatie door in gesprek te gaan met leden en partners.

Reageer op dit artikel