nieuws

Regardz Airport Hotel Rotterdam sluit aan bij Best Western

Hotel

Het viersterren Regardz Airport Hotel Rotterdam sluit weer aan bij Best Western hotels. Airport Hotel Rotterdam valt onder het PLUS-label van Best Western Hotels en gaat verder onder de naam Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel. Het hotel was eerder aangesloten bij Best Western.

Regardz Airport Hotel Rotterdam sluit aan bij Best Western

Het hotel bestaat uit 99 comfortabele hotelkamers, 10 vergaderzalen en een restaurant met een terras aan het water. Hotels met het PLUS-label dienen aan extra comforteisen te voldoen op zes gebieden, namelijk aankomst, eten en drinken, service, badkamer, slapen en werk en entertainment.

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel ligt tegenover Rotterdam-The Hague Airport en is een uitvalsbasis voor zowel gasten die op het vliegveld als in de stad dienen te zijn.

Een gratis shuttle brengt gasten in enkele minuten naar het vliegveld. Het centrum van Rotterdam ligt op 15 autominuten.

Directeur Wytze van den Berg van Best Western Nederland laat weten dat Regardz Airport Hotel Rotterdam een oude bekende is. ‘Tien jaar geleden was het hotel al aangesloten bij Best Western hotels. Het is altijd prettig als je weer de mogelijkheid krijgt een oude succesvolle samenwerking op te pakken’, aldus Van den Berg.

Van der Berg vervolgt: ‘Best Western heeft de afgelopen tien jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt, maar ook Regardz Airport Hotel Rotterdam heeft niet stilgestaan. Dat is onder andere te zien aan de kwaliteit van het hotel na de renovatie die heeft plaatsgevonden. Voor Best Western is deze internationale airport locatie een mooie aanvulling op het portfolio’.

Luc van Bussel, ceo van Regardz Hospitality Group BV, zegt verheugd te zijn met de aansluiting bij Best Western. ‘De strategie van Best Western past erg goed bij de ambitie van ons hotel. Daarnaast zien we in de samenwerking met Best Western Nederland een hoogst coöperatieve samenwerking van gelijkgestemden. Een klassiek voorbeeld van een Win-Win’, aldus Van Bussel.

Reageer op dit artikel