nieuws

Topman van Starwood stapt op

Hotel

Frits van Paasschen heeft zich teruggetrokken als ceo van Starwood Hotels & Resorts. Starwood heeft Adam Aron aangesteld als interim topman.

Topman van Starwood stapt op

Waarom Van Paasschen vertrekt, is niet bekend. In een persverklaring laat Van Paasschen weten tijdelijk beschikbaar te blijven om adviezen te geven.

Van Paasschen stond de laatste zeven jaar aan de top van het hotelbedrijf. Hij wordt daarbij geroemd om zijn innovatiekracht op het gebied van technologie. De vertrekkende topman laat weten blij te zijn met veel talentvolle medewerkers te hebben gewerkt. Wat Van Paasschen gaat doen, in niet bekend gemaakt. Starwood heeft een persconferentie uitgeschreven waarin het een toelichting wil geven op het vertrek van zijn topman.

Reageer op dit artikel