nieuws

Volgelingen rabbijn vernielen hotel Arion in Vlissingen

Hotel

Zo’n 200 volgelingen van de zogenaamde seksrabbijn Eliezer Berland hebben op 5 maart 2015 het restaurant van hotel Arion in Vlissingen gesloopt.

Volgelingen rabbijn vernielen hotel Arion in Vlissingen

Eigenaar Jerry van Zuijlen van hotel Arion laat in PZC weten nog zoiets in 32 jaar van zijn loopbaan te hebben meegemaakt. Donderdagmiddag 5 maart stonden ineens drie bussen op de stoep met volgelingen van de als seksrabbijn bekend staande Berland. Ze wilden het Joodse feest Poerim vieren. Ze zeiden gereserveerd te hebben en dat bleek niet het geval te zijn.

Dak

Nadat de groep het restaurant was in gestuurd, ging het mis, zo bericht De Telegraaf. Volgelingen probeerden zelf een drankje te pakken achter de bar en richtten vernielingen aan. Toen iemand het platte dak van het restaurant opklom en dwars door de lichtkoepel en het systeemplafond 2,5 meter naar beneden sprong, was de maat vol.

Afgesloten lobby

De politie sloot uiteindelijk de Boulevard en de hotellobby af en dirigeerde de groep naar buiten. Uiteindelijk is iedereen in bussen naar een vakantiepark in Heinkenszand of het vliegveld afgevoerd.

Hotel Arion is onderdeel van de Amadore Hotels & restaurants. Dit bedrijf staat op nummer 69 in de top 100 van grootste merken en bedrijven. Vorig jaar kondigde Van Zuijlen aan grote plannen te hebben met de boulevard van Vlissingen.

Reageer op dit artikel