nieuws

AF&BM leert leden beter netwerken

Hotel

Netwerkclub AF&BM (Association of Food & Beverage Management) wil haar leden nog beter leren netwerken. Tijdens de eerstvolgende themabijeenkomst op 21 april leren drie sprekers de leden hoe ze effectief kunnen communiceren in een zakelijke omgeving.

AF&BM leert leden beter netwerken

‘Wij willen een netwerkclub zijn en organiseren vaak netwerkbijeenkomsten. Maar de vraag ontstond of wij onze leden niet kunnen helpen nóg beter te netwerken’, zegt AF&BM voorzittet René Giel.

‘Netwerken is enorm belangrijk. Je leert mensen kennen die jou anders leren denken. Je komt in aanraking met personen die je verder kunnen helpen of je weer in contact kunenn brengen met anderen die dat kunnen.’

Vaardigheden
‘Bij netwerken moet je communiceren, op mensen afstappen, glimlachen, jezelf voorstellen én een conversatie gaande houden. Allemaal dingen die eng kunnen zijn als je dit niet met regelmaat doet. Om goed te kunnen netwerken zijn een aantal vaardigheden onmisbaar: goed luisteren, sociaal vaardig zijn, inleven, snel verbanden leggen, adviseren, breed geïnteresseerd zijn en hulpvaardig zijn. Dit lijkt allemaal erg veel en moeilijk, maar dat valt reuze mee’, meent Giel.

Tijdens de AF&BM bijeenkomst Netwerken en Communicatie op 21 april verzorgen drie sprekers workshops die de f&b professionals helpen op een effectieve manier te communiceren, waardoor netwerken niet alleen makkelijk, maar ook leuk zal worden.

Het volledige programma van deze bijeenkomst is te vinden op de site van AF&BM.

Reageer op dit artikel