nieuws

Amadore opent Marktcafé in Middelburg

Hotel

Amadore Hotels & Restaurants heeft er in juni 2015 een nieuwe vestiging bij. Dan opent in Middelburg Het Marktcafé aan de Markt in de Zeeuwse plaats. Dat heeft eigenaar en grootaandeelhouder Jerry van Zuijlen aan Misset Horeca laten weten.

Amadore opent Marktcafé in Middelburg
Jerry van Zuijlen in Vlissingen.

Van Zuijlen over de nieuwe aanwinst in zijn Zeeuwse horecagroep van acht bedrijven: ‘Het wordt heel bijzonder, we gaan knallen.‘ In de keuken gaan acht Italiaanse koks aan de slag en het restaurant gaat zeven dagen open.

Architect

Momenteel wordt er nog druk aan gewerkt, maar de planning is om in juni  2015  open te gaan. Het terras gaat straks plaats aan 220 stoelen bieden en  binnen zijn dat er 100. Ferry Tabeling is de architect die het ontwerp van Het Marktcafé voor zijn rekening neemt.

Badcaisson

Eerder liet Van Zuijlen weten, grote plannen te hebben voor een badcaisson onder de boulevard van Vlissingen. In een interview dat op 16 mei in Misset Horeca Extra verschijnt, vertelt hij meer over zijn plannen en inspiratiebronnen.
Amadore Hotels & restaurants staat in 2014 op de 70e plaats van de Horeca Top 100 van grootste merken en bedrijven. Op 11 mei presenteert Misset Horeca de nieuwe top 100 lijst voor 2015.

Reageer op dit artikel