nieuws

Congrescentrum WTC Rotterdam naar Postillion

Hotel

Postillion Hotels is de nieuwe exploitant van het congrescentrum WTC Rotterdam. De Nederlandse keten met zes hotels breidt met deze overname haar Meet Work Stay formule uit naar de Randstad. De nieuwe naam voor deze zevende vestiging van Postillion wordt Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.

Congrescentrum WTC Rotterdam naar Postillion
WTC Rotterdam

Met deze overname breidt Postillion haar locaties in het Randstedelijk gebied uit. Dit sluit aan bij de strategie om nationaal verder te groeien als aanbieder van zakelijke faciliteiten in de formule Meet Work Stay.

Postillion internationaal

Ook betreedt Postillion met de overname voor het eerst de internationale markt van congressen en beurzen. ‘De uitbreiding van de congres-, evenement- en beursfaciliteiten in het zakelijk hart van Rotterdam verstevigt onze positie als expert op dit gebied. We kunnen zo nog beter invulling geven aan de vraag vanuit de zakelijke markt op landelijk niveau’, aldus Erik-Jan Ginjaar, Regio Directeur West van Postillion Hotels.

Meet Work Stay voor working nomads

De uniforme uitstraling van Postillion en het concept Meet Work Stay wordt de komende maanden doorgevoerd. Meet Work Stay richt zich op de zakelijke reiziger die veel onderweg is en het maximale uit de dag wil halen. Elke vestiging heeft vergaderarrangementen voor vier of acht uur en is uitgerust met Businesspoints met wifi en print- en kopieerfaciliteiten.

Working nomads kunnen een (werk)overleg, meeting of werken in een Businesspoint online boeken voor 6,50 euro per uur. Betalen kan met creditcard. Voor de ontspanning zijn er tijdschriften, koffie en thee, fruitsappen en brainfood zoals gezonde snacks en fruit.

Zeven locaties

Naast deze Rotterdamse WTC locatie heeft Positillion een landelijk aanbod van hotels met vergaderfaciliteiten in Arnhem, Amersfoort, Bunnik, Deventer, Dordrecht en Haren. De vestiging in Bunnik werd twee jaar op rij Beste Congreslocatie van het Jaar 2012 en 2013 en de Dordrechtse vestiging is genomineerd voor Beste Congreslocatie 2014.

Reageer op dit artikel