nieuws

EK Darts bij Hotel Zuiderduin

Hotel

Het Europees Kampioenschap Darts komt in 2016 naar Nederland. Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee is in september volgend jaar gastheer van het sportevent dat voor het laatst in 2000 in Nederland plaatsvond.

EK Darts bij Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin is al bekend in de dartswereld als locatie voor het Finder Darts Masters-toernooi. Het hotel in de duinen van  Egmond aan Zee is van 20 tot en met 24 september gastheer van het EK Darts. Deze  titelstrijd wordt georganiseerd door de internationale dartsbond WDF.

Het laatste Europees Kampioenschap op Nederlandse bodem vond plaats in 2000. Co Stompé (1998) en Raymond van Barneveld (2004) schreven elk éénmaal de eindzege op hun naam. Op de erelijst van het toernooi wordt het duo vergezeld door dartsgrootheden als Bobby George, Phil Taylor en Martin Adams.

Reageer op dit artikel