nieuws

Fletcher opnieuw populairste hotelketen

Hotel

Fletcher Hotels heeft voor het vijfde achtereenvolgende jaar de Zoover Award voor Populairste Hotelketen van Nederland gewonnen. Een lustrum lang de populairste dus! Om dit te vieren gaat Fletcher haar gasten belonen met extra voordeel op hun boekingen.

Fletcher opnieuw populairste hotelketen

Zoover geldt als de belangrijkste website voor vakantiebeoordelingen. Maar liefst 220.000 gasten brachten hier het afgelopen jaar hun stem uit. Sinds de start van de award, in 2010, wint Fletcher Hotels jaarlijks de onderscheiding voor Populairste Hotelketen van Nederland.

Ambassadrice Myrna Goossen van Fletcher Hotels nam samen met Rob Hermans op donderdag 16 april de Zoover Award voor Populairste Hotelketen in ontvangst. ‘Deze award is voor ons een heel belangrijke waardering van onze gasten. Van alle stemmers die op Zoover op een van de Nederlandse hotelketens hebben gestemd, heeft Fletcher Hotels de meeste stemmen gekregen en daar zijn wij bijzonder trots op’, aldus Rob Hermans, CEO van Fletcher.

Snelstgroeiende hotelketen

Fletcher Hotels is de snelstgroeiende hotelketen van Nederland met inmiddels 65 hotels. Per 15 april is het luxe, vier sterren tellende parkhotel Val Monte in Berg en Dal toegevoegd aan het portfolio. Fletcher Hotels richt zich op het drie- en viersterrensegment, zowel voor de zakelijke als de leisure markt. Het aanbod van Fletcher Hotels is heel gevarieerd, maar wel liggen alle hotels op mooie plekjes in Nederland.

Reageer op dit artikel