nieuws

Hele Ibis-familie nu officieel partner van Tour de France

Hotel

Accor, al sinds 2006 officieel partner van de Tour de France met zijn budgetmerk Ibis Budget, breidt zijn wielerengagement nu uit naar de volledige Ibis-familie. Ibis, Ibis Styles en Ibis Budget zijn de komende drie jaar officieel leverancier van de Tour de France.

Hele Ibis-familie nu officieel partner van Tour de France

Drie weken lang, van het vertrek op zaterdag 4 juli in Utrecht tot de traditionele aankomst in Parijs op zondag 26 juli, zal de 102e Tour de France gehuld zijn in het rood, groen en blauw van de drie Ibis-merken. Door de verlenging en uitbreiding van de samenwerking benadrukt Ibis dat ze zich inzet voor de waarden die ze met de Tour de France deelt: familie, nabijheid en gezelligheid.

Commerciële karavaan

Speciaal voor de gelegenheid zet de Ibis-familie dit jaar een compleet nieuwe commerciële karavaan op touw met een hightechinstallatie in de kleuren van Ibis.com. Voor het eerst zullen de twee openingswagens uitgerust zijn met een nieuwe generatie led-schermen van 1.20 meter hoog en 5 meter breed. De hele Tour lang zullen daar de promoties van Ibis.com op te zien zijn.

Reageer op dit artikel