nieuws

Kontakt der Kontinenten start drinkwaterproject

Hotel

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten en drinkwater innovator O Original Water hebben, in samenwerking met Stichting FairWater, het project ‘Water voor Water’ opgezet. Voor elke fles gekoeld en gezuiverd O Original tafelwater die het conferentiehotel serveert, schenkt het een bedrag aan Stichting FairWater.

Kontakt der Kontinenten start drinkwaterproject

Gasten worden uitgenodigd om ook een klein bedrag te schenken voor het onbeperkt gebruik van tafelwater in het conferentiehotel. Met de bijdragen steunen gasten en het conferentiehotel samen Stichting FairWater bij het plaatsen van ‘BluePumps’ (duurzame waterpompen) in Afrika.

MVO drijfveer
Kontakt der Kontinenten steunt al jaren drinkwaterprojecten, onder andere via de bijdragen die de gasten doen voor het drinken van kraanwater in het hotel. Het hotel wenste echter nog een kwaliteitsslag te maken in de drinkwaterbeleving.

Het gezuiverd en gekoeld plat en bruisend O Original tafelwater wordt in azuurblauwe flessen geserveerd. Op die flessen wordt het drinkwaterproject Water voor Water uitgebreid toegelicht.

O Original Water heeft op haar beurt de maatschappelijke benadering van Kontakt der Kontinenten omarmd en nodigt andere horecagelegenheden van harte uit om het voorbeeld van het conferentiehotel te volgen.

Reageer op dit artikel