nieuws

Lisa Bosscher nieuwe interim-directeur Postillion Convention Centre WTC

Hotel

Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam heeft een nieuwe interim-directeur. Lisa Bosscher heeft sinds 1 april deze taak op zich genomen. Onder leiding van Bosscher wordt de komende maanden de uniforme uitstraling van Postillion doorgevoerd.

Lisa Bosscher nieuwe interim-directeur Postillion Convention Centre WTC

Onlangs nam Postillion het WTC congrescentrum over met als doel haar positie op de nationale en internationale congres- en meetingmarkt te versterken. Bosscher zal de aankomende maanden de transitie begeleiden en is verantwoordelijk voor de versterking van de positionering van de congresmarkt.

Meet Work Stay
Onder de nieuwe interim-directeur wordt het Meet Work Stay product aangeboden. Met Meet Work Stay richt Postillion zich op de zakelijke reiziger die altijd onderweg is en het maximale uit zijn dag wil halen. Elke vestiging van Postillion biedt een vergaderarrangement voor vier of acht uur aan en daarnaast ook werkplekken, gratis Wi-Fi, print- en kopieerfaciliteiten.

Groeiambities
Erik-Jan Ginjaar, regio directeur west is blij met de komst van Bosscher: ‘Lisa is een strategisch persoon die graag over gaat op actie.’ Zelf verklaart de interim-directeur blij te zijn dat ze weer terug is in Rotterdam en een bijdrage kan leveren aan de groeiambities van Postillion.

Beste Congreslocatie van het Jaar
De vestiging in Bunnik werd twee jaar op rij “Beste Congreslocatie van het Jaar”, in 2012 en 2013, en de Dordrechtse vestiging werd vorige week bekroond tot “Beste Congreslocatie van het Jaar 2014”.

Reageer op dit artikel