nieuws

Nieuwe fase Apollo Hotel Papendrecht

Hotel

Nadat in 2012 het Apollo Hotel Papendrecht volledig was vernieuwd en uitgebouwd, werd gestart met de verdere ontwikkeling van de omgeving. Nu de sporthal, het zwembad en de recreatiefaciliteiten binnenkort zullen worden opgeleverd, vond pandeigenaar Vorm een project om de bouwactiviteiten in stijl af te sluiten: de upgrade van het exterieur en de intensivering van de samenwerking met exploitant Apollo Hotels & Resorts.

Nieuwe fase Apollo Hotel Papendrecht

Directeur Daan van der Vorm van Vorm: ‘In 2010 kochten we het onroerend goed van het hotel en tekenden we een huurovereenkomst met Apollo Hotels & Resorts. Met de verschillende bouwfasen in gedachten hadden we behoefte aan een organisatie die het hotel door alle hectiek heen rust zou kunnen geven. Nu de initiële huurtermijn afloopt, kunnen we niet anders concluderen dan dat het management van de keten meer dan goed heeft gepresteerd. Het hotel heeft zich uitstekend gepositioneerd op zowel de zakelijke als de particuliere markt.’

Vorm en de hotelgroep willen de verworven marktpositie nu verder uitbouwen en sloten daarom een huurovereenkomst voor vijftien jaar af. Bas Tolmeijer, directeur van Apollo Hotels & Resorts: ‘Ik ben erg trots op het eindproduct van Apollo Hotel Papendrecht. Het hele bedrijf ademt gastvrijheid. We zijn niet alleen blij met de bouwkwaliteit van Vorm, maar vooral met de mensen achter de organisatie. Processen verlopen daardoor exact zoals bedoeld. Verlenging van de samenwerking is dan ook voor beide partijen een logisch gevolg.’

Viersterrenhotel

Apollo Hotel Papendrecht is het enige viersterrenhotel in de groene, landelijke omgeving van de Alblasserwaard. Het hotel telt in totaal 87 luxe kamers, suites en vergadersuites en zes appartementen. Daarnaast hebben gasten de beschikking over een dakterras en privé-parkeergelegenheid en kunnen ze gebruikmaken van restaurant & bar Chefs!.

Reageer op dit artikel