nieuws

Nieuwe uitbater voor hotel in Hellendoorn

Hotel

Hotel-restaurant De Uitkijk in Hellendoorn heeft een nieuwe exploitant. Lars en Helen Kijftenbelt zijn sinds deze maand verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het hotel. Deze nemen ze na tien jaar over van de familie Holterman.

Nieuwe uitbater voor hotel in Hellendoorn

De Uitkijk is gelegen in het gebied de Sallandse Heuvelrug en wel op de Hellendoornse berg. Het bedrijf beschikt onder meer over 13 hotelkamers, een restaurant, multifunctionele zalen, veranda, terrassen, een bedrijfswoning eneen parkeerterrein. Adhoc horecamakelaars bemiddelde namens de eigenaar bij deze transactie.

3 FM Huwelijk

De Uitkijk is op 1 mei decor voor een 3 FM-huwelijk waarbij dj’s Rob en Jelmer van 3FM optreden als weddingplanners. De twee radiopresentatoren regelen de bruiloft voor twee luisteraars en hebben De Uitkijk verkozen tot trouwlocatie.

Lars (39) is geboren in Enschede, Helen (39) is getogen in het Drentse Gieten. Ze zijn werkzaam geweest bij diverse ketenhotels in de Randstad en daarbuiten. In 2003 zijn Lars en Helen voor het eerst gezamenlijk een hotel gaan runnen: Landhotel Legemeer-Hampshire Classic. In 10 jaar tijd bouwden ze het hotel om tot een viersterren hotel met 21 kamers en toonaangevend restaurant. De afgelopen twee jaar was het echtpaar verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Landgoed Oldruitenborgh in Vollenhoven.

Lars Kijftenbelt: ‘Al geruime tijd zijn wij op zoek naar een eigen bedrijf. Geen onpersoonlijk groot hotel, maar een kleinschalig, gemoedelijk hotel in een bosrijke omgeving waar het hele jaar bedrijvigheid is, zowel zakelijk als particulier. Dat hebben we gevonden in Landgoed de Uitkijk’.

 

Reageer op dit artikel