nieuws

Noortje de Vries naar Sir Albert hotel

Hotel

Noortje de Vries is de nieuwe hotelmanager van het Sir Albert Hotel in Amserdam. Ze volgt Barbara de Jong op. De Jong heeft eerder dit jaar de overstap gemaakt naar Sir Adam, het tweede Sir hotel dat naar Amsterdam komt.

Noortje de Vries naar Sir Albert hotel
Noortje de Vries

Noortje de Vries was de afgelopen vijf jaar director of Meetings & Special Events bij Ritz Carlton in Toronto, Canada. Ze volgde de Hogere Hotelschool in Den Haag en werkte achtereenvolgens bij Ritz-Carlton in Naples, Florida, in Ierland (Senior Event Executive bij Marriott International) en op de Kaaimaneilanden (Associate Director of Meetings & Special Events, Ritz). De Vries volgt Barbara de Jong op.

Barbara de Jong begeleidt de realisatie van het tweede Sir hotel in Amsterdam. Naast Sir Albert opent in 2016 Sir Adam. Dit hotel komt in de voormalige Shelltoren aan het IJ in de stad. Het Adam-hotel krijgt 110 kamers, creatieve ruimtes met uitzicht over Amsterdam, restaurant, terras en bar.

Sir Albert opende in mei 2013 de deuren van zijn luxe boetiek hotel op de Albert Cuypstraat in de Amsterdamse Pijp.

Reageer op dit artikel