nieuws

Postillion Dordrecht Congreslocatie van het Jaar

Hotel

Het Postillion Hotel Dordrecht is winnaar van de nationale award ‘Beste Congreslocatie van het Jaar 2014’. Dat werd 14 april bekendgemaakt tijdens het Meetings Business Event in het Kaap Doorn Conferentiecentrum in Utrecht. De vestiging in Dordrecht werd met name bekroond om de zeer succesvolle implementatie van het Meet Work Stay-concept van hotelketen Postillion Hotels.

Postillion Dordrecht Congreslocatie van het Jaar

Het Postillion Hotel Dordrecht is ideaal gelegen aan de A16 en telt zes grote congreszalen, acht moderne vergaderzalen, drie boardrooms, een restaurant met terras, een business point, twee ruime Break-Out-plekken, een fitnessruimte, gratis wifi en een groot parkeerterrein. Ook kun je online last-minute werkplekken boeken en – als eerste in Nederland – de meeting rooms direct betalen met creditcard.

‘Wij zijn enorm blij met deze award. Onze vestiging in Dordrecht is recentelijk gerenoveerd en ons Meet Work Stay-concept komt daar volledig tot z’n recht’, meldt Erik-Jan Ginjaar, regiodirecteur West van Postillion Hotels. Het Postillion Hotel Dordrecht (regio West) werd als landelijke winnaar verkozen boven de overige vier regionale winnaars: Hanze Plaza (regio Noord), De Grolsch Veste (regio Oost), Maaspoort Sports & Events (regio Zuid) en Theater De Flint (regio Midden).

Online stemronde

De verkiezing ‘Beste Congreslocatie van het Jaar’ wordt georganiseerd door het vaktijdschrift Meetings. Ieder jaar nomineert de redactie congreslocaties uit het hele land op basis van de criteria ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. Na een online stemronde worden vijf regionale winnaars gekozen. Deze strijden vervolgens om de landelijke titel. De congreslocatie met de meeste online stemmen wint.

Reageer op dit artikel