nieuws

Topnoteringen voor Europa-Park-hotels bij Tripadvisor

Hotel

Terwijl Europa-Park nog maar net begonnen is aan het veertigste seizoen, mocht dit grootste attractiepark van Duitsland een aantal mooie waarderingen voor zijn hotels ontvangen. De vijf themahotels namen allemaal een topnotering in op de jaarlijkse Tripadvisor-lijst van beste familiehotels in Duitsland. Ze bezetten respectievelijk de eerste, tweede, derde, zesde en zevende plaats.

Topnoteringen voor Europa-Park-hotels bij Tripadvisor

Tripadvisor is ‘s werelds grootste beoordelingssite met 315 miljoen unieke bezoekers per maand en meer dan 200 miljoen beoordelingen en meningen die meer dan 4,4 miljoen accommodaties, restaurants en attracties beslaan. Nadat eind vorig jaar Europa-Park al de Tripadvisor Award kreeg voor beste attractiepark van Europa, waren nu de hotels aan de beurt.

In de categorie ‘familiehotels’ bezetten alle hotels van Europa-Park een plaatsje in de Duitse top 10. In geen enkel ander land scoorden themahotels van attractieparken zulke hoge cijfers. Een eerste plaats was er voor El Andaluz, Bell Rock werd tweede, Colosseo derde, Santa Isabel scoorde een zesde plek en Castillo Alcazar werd zevende.

Attractieparkrestaurant met sterren

Net als in het park het geval is, staan in de hotels de Europese landen centraal. Dit thema is hier tot in de kleinste details doorgevoerd. In het nieuwe Bell Rock-hotel kan bijvoorbeeld in New England-sferen overnacht worden. Dit hotel is met een 35 meter hoge vuurtoren al van ver te zien. In de voet van de vuurtoren is bovendien een bijzonder restaurant gehuisvest: ‘Ammolite’ is het eerste en enige attractieparkrestaurant ter wereld met (twee) Michelin-sterren.

Reageer op dit artikel