nieuws

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station opent ‘pop-up restaurant’

Hotel

Hotel DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is op 18 mei van start gegaan met een nieuw pop-up concept voor het restaurant, genaamd Eastwood.

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station opent ‘pop-up restaurant’

Het restaurant ziet er ’s avonds geheel anders uit dan ’s morgens en ’s middags. Met meer intimiteit en meer sfeer. Na de lunch ondergaat het restaurant een metamorfose. Dat gebeurt iedere dag opnieuw, zegt general manager Caroline Receveur tegen Misset Horeca.

Hout
Na de lunch word de sfeer omgetoverd door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Zo word het restaurant onder meer voorzien van houten tafelbladen, vervangende schilderijen en andere wandbekledingen. Het restaurant biedt in de avonduren plaats aan 180 gasten. ‘Een informele sfeer, intimiteit en warmte krijgen de overhand, terwijl ’s ochtends een zekere frisheid en licht overheersen.’

Gasten van buitenaf
Met Eastwood richt het hotel zich op zowel hotelgasten als op gasten van buitenaf. Receveur daarover: ‘Iedereen is welkom. Hoe het loopt? We zijn gisteren net begonnen, dus ik kan er nog niet zo veel over zeggen, maar de eerste reacties waren erg positief.’

 

Reageer op dit artikel