nieuws

Graffiti-wedstrijd op bouwschutting Student Hotel

Hotel

In Eindhoven start eind mei de bouw van het nieuwe Student Hotel. Rondom de bouwput bij station Eindhoven staat een bouwschutting. Deze is decor voor een graffiti-wedstrijd van mogelijk toekomstige bewoners; studenten van de Design Academy.

Graffiti-wedstrijd op bouwschutting Student Hotel
Een deel van de bouwschutting in Eindhoven.

In Eindhoven komt een Student Hotel met 400 kamers in een gebouw dat 75 meter hoog wordt en verdeeld is in 25 verdiepingen. Daarnaast komen er diverse  restaurants, een fitnesscentrum, auditorium, studiekamers en een 24-uurs receptie. Begin 2017 moet het hotel voor studenten klaar zijn. Het oude postkantoor heeft er de afgelopen maanden plaats voor moeten maken.

Graffiti

De bouwschutting is door studenten van de Design Academy en kunstenaars voorzien van graffiti. Het publiek kan via de Facebookpagina van The Student Hotel de mooiste kiezen. De winnaar krijgt de kans om een muur in het hotel naar eigen inzicht te vullen. Stemmen kan tot en met 17 mei. Een dag later wordt de winnaar bekendgemaakt, ook via Facebook.

Andere vestigingen

The Student Hotel heeft nu drie locaties in bedrijf in Nederland: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. In Groningen start later dit jaar de bouw van een Student Hotel.

Reageer op dit artikel